fbpx

Александра Милевска

Твоето катче за ментално здравје

Ментално здравје – како модерниот свет нѐ исцрпува?

Светот постојано се менува и прилагодува на новите трендови и дигитални иновации. Општествените промени се неизбежен дел...

Прочитај повеќе

Негување на партнерска релација во семејство со мало дете

Децата се чувствуваат сигурни и сакани кога нивните родителите имаат блиска партнерска релација. Раѓањето на детето често...

Прочитај повеќе

Како да разговарам со моето дете: воспоставување квалитетни шеми за комуникација

Како да разговарам со моето дете? Она што често родителите знаат да го прават погрешно е токму...

Прочитај повеќе