fbpx

Елена Кузмановска, лиценциран психолог

Твоето катче за ментално здравје

Семејно насилство – психичката штета на жртвата

Семејството и домот се наменети за да служат како безбедно засолниште каде што можеме да создаваме, созреваме...

Прочитај повеќе

Психолошка поддршка за време на зачнувањето, бременост и по раѓањето

Како лиценциран психолог и акушерка, од прва рака бев сведок на емоционалните борби со кои се соочуваат...

Прочитај повеќе

Постнатална депресија: Модерно женско табу

Донесувањето нов живот во светот се претпоставува дека е едно од најрадосните искуства во животот на една...

Прочитај повеќе