fbpx

Обука и предавања

Лиценцирани психолози организираат предавања и обуки на разни теми поврзани со менталното здравје.

Бесплатна работилница: Справување со емотивна манипулација

Бесплатна работилница: Справување со емотивна манипулација

April 20, 2022

Оваа онлајн работилница на Розалија Секулоска има за цел подобро да не запознае со емотивната манипулација. Работилницата ќе се содржи од два дела. Во првиот дел таа ќе открие што всушност…