fbpx

Обуки и предавања

Овие обуки и предавања се дел од кампањата на Разговор.мк за подигање на свеста за менталното здравје. Примарната цел на нашите вебинари и работилници е да ви понудат подлабоко разбирање и едукација од доменот на менталното здравје, грижата за себе и емоционалниот раст.⁠

 

Во моментот нема нови настани.

Завршени

Вебинар

Емоционална интелигенција: Јас и емоциите околу мене

22.03.2024

Психоедукација

Родителство: негување на менталното здравје кај децата

10.05.2024

Работилница

Кога анксиозноста станува проблем

30.05.2024

Вебинар

Панични напади - Физичкиот израз на емоционалниот стрес

05.02.2024

Вебинар

Резилиентност - Како се гради ментална цврстина

21.02.2024

Работилница

Спречување на исцрпеност (Burnout)

29.04.2024

Вебинар

Анксиозност и страв: Дали секогаш ќе се чувствувам вака?

13.03.2024

Работилница

Реализирај ја твојата визија за себе.

Работилница

Како нашето детство влијае на нашите возрасни животи

23.04.2024

Вебинар

Способност за љубов

04.03.2024

Вебинар

Ткаење на самодоверба

24.01.2024

Работилница

Трема - страв од јавен настап и јавно говорење

15.04.2024

Вебинар

Што кога не сме задоволни од нашата кариера?

26.02.2024

Вебинар

Лични граници: Како да се залагате за себе?

31.01.2024

Вебинар

Gaslighting: Како да се заштитиме од психолошки манипулации?

27.03.2024

Интерактивен вебинар

Емоционална саморегулација

14.02.2024